Mellem serviceeftersyn - pris kr. 2.495,-

Gennemgribende mellemservice inkl. gennemgang af hele bilen.


Ønsker du et gennemgribende mellemservice med stempel i servicehæftet – tilbyder vi et serviceeftersyn inkl. udskiftning af olie- og oliefilter samt kabinefilter/pollenfilter.

Serviceeftersyn er baseret på, at du og din bil har unikke behov. Vi tager også hensyn til, at du gerne vil have ydelse, driftssikkerhed og køreglæde på et rigtig højt niveau.

Pris inkl. arbejdsløn, reservedele og moms: kr. 2.495,-

Servicepunkter i forbindelse med dette serviceeftersyn

  • Stempel i bilens servicebog
  • Tjekliste 
  • Karosserikontrol, således du kender bilens tilstand
  • Udskiftning af motorolie og oliefilter (Fuldsyntetisk Longlife motorolie), op til 4 liter
  • Grundig gennemgang og kontrol samt justering af vitale dele på din bil, i alt 35 punkter 
  • Udskiftning af kabinefilter/pollenfilter


For din egen og dine medpassageres sikkerhed, at det vigtig at bilen hvert år får udskiftet kabine/pollenfilteret. Filteret er monteret i din for at opsamle udefra kommende partikler og pollen. Ved udskiftning sikres således passagerne i bilen og et godt indeklima kan bevares.

Vi anbefaler dette serviceeftersyn årligt, til kunder med almindeligt kørselsbehov og som vil sikre sig, at deres bil er serviceret korrekt.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os på kontakt@bh-f.dk eller telefon 4340 4141 for vejledning om hvilket serviceeftersyn, som matcher fabrikkens anbefalede forskrifter og bilens kørselsniveau.

I forbindelse med serviceeftersynet udfører vi kun reparationer, hvis vi har en aftale og kundeaccept på dette arbejde – og altid til en fast og konkurrencedygtig pris- Vi er et værksted som du gerne skulle benytte igen og igen.


I vores kunde område, er det muligt for dig at vente imens vi ordner din bil. Her tilbyder vi friskbrygget kaffe, the eller sodavand som du kan nyde samtidig med du læser de nyeste informationer fra bil, ser TV eller er koblet på vores trådløse netværk med printer mulighed.

Når din bil er på vores værksted. Behandler vi den som den bør og skal. Hele værkstedet og alt vores udstyr er nyt, og holdes altid rent og opdateret.

Er din bil af ældre dato, har vi også her ekspertisen til at servicere og reparere den bedst muligt. Når det drejer sig om erfaring, er der ikke mange der kan matche os.

Vores målsætning er at servicere din bil på den bedste og mest professionelle måde. Det eneste der har værdi for os, er at du som kunde er mere end tilfreds, med alt som du oplever hos os.

Få en hurtig tid til din bil:

Brug vores online booking eller ring til os på 4340 4141

Mellem serviceeftersyn

Tlf. 4340 4141

Søndre Ringvej 39

2605 Brøndby

Åbningstider

Mandag 07:30 - 17:00

Tirsdag 07:30 - 17:00

Onsdag 07:30 - 17:00

Torsdag 07:30 - 17:00

Fredag 07:30 - 15:30

Lørdag Lukket

Søndag Lukket