Garanti for bedste servicepriser

Som kunde er din sikkerhed, at vi reducerer regningen så det matcher ethvert gældende andet skriftligt tilbud fra, et andet autoriseret værksted i en radius af 50 kilometer. Vi er de bedste til Opel, men vi vil også være billigst.


Garanti på udført service og reparationer!

Vi garanterer, at din bil kan køre minimum til næste service uden nogle bekymringer. Hvis din bil er serviceret hos Bilhuset Frederiksen A/S har du altid et års garanti på udført arbejde. Hvilket betyder, at omkostninger for tidligere reparationer er uden beregning indenfor et år.

Biler bliver brugt undervejs imellem serviceeftersyn. Et driftstop kan forekomme på selv de bedst servicerede biler. Hvis det sker, har Bilhuset Frederiksen A/S et ansvar. Hvis en komponent eller andet strækker, vil din bil blive transporteret på værkstedet, hvor vi vil udføre reparationen, der er årsag til driftstoppet med en yderligere rabat på 20%. Hvis årsagen er en tidligere udført reparation, er
udbedringen selvfølgelig helt uden beregning for dig som kunde.


Garanti på reservedele!

Vores originale reservedele er dækket af købeloven.


VEJHJÆLP

Alle kan få brug for assistance i forbindelse med deres bil.

I samarbejde med Dansk Autohjælp bliver alle kunder, der får serviceret deres bil hos os, tilbudt at tilkøbe vejhjælp til kr. 399,-

Vejhjælpen gælder et år frem fra serviceeftersynet, såfremt at alle eventuelle nødvendige
reparationer er udført, således at bilen er 100 % mekanisk i orden når den forlader vores værksted. Vejhjælpen dækker i hele Danmark. Den indeholder bugsering til vores værksted ved alle former for driftsstop, som ikke kan afhjælpes på stedet.

Få en hurtig tid til din bil:

Brug vores online booking eller ring til os på 4340 4141

Tlf. 4340 4141

Søndre Ringvej 39

2605 Brøndby

Åbningstider

Mandag 07:30 - 17:00

Tirsdag 07:30 - 17:00

Onsdag 07:30 - 17:00

Torsdag 07:30 - 17:00

Fredag 07:30 - 15:30

Lørdag Lukket

Søndag Lukket