ORIGINALT SAAB SERVICEEFTERSYN JvR. SAAB’S SERVICEPLAN


Pris fra 2.495,-


Originalt autoriseret service – gennemgribende mellemservice inkl. gennemgang af hele bilen.

Ønsker du et gennemgribende mellemservice med autoriseret SAAB stempel i servicehæftet – tilbyder vi originalt serviceeftersyn inkl. udskiftning af olie- og oliefilter samt kabinefilter/pollenfilter.

Serviceeftersyn er baseret på, at du og din bil har unikke behov. Vi tager også hensyn til, at du gerne vil have ydelse, driftssikkerhed og køreglæde på et rigtig højt niveau.

Pris inkl. arbejdsløn, reservedele og moms: kr. 2.495,-

Servicepunkter i forbindelse med originalt autoriseret serviceeftersyn

  • Grundig gennemgang af hele bilen samt justering af vitale dele
  • Autoriseret SAAB stempel i bilens servicebog
  • Udskiftning af motorolie og oliefilter (Fuldsyntetisk Longlife motorolie), op til 4 liter
  • Udskiftning af kabinefilter/pollenfilter *


*For din egen og dine medpassageres sikkerhed, er det vigtig at bilen hvert år får udskiftet kabine/pollenfilteret. Filteret er monteret i din SAAB for at opsamle udefra kommende partikler og pollen. Ved udskiftning sikres således passagerne i bilen og et godt indeklima kan bevares.

Vi anbefaler dette serviceeftersyn årligt, til kunder med almindeligt kørselsbehov og som vil sikre sig, at deres SAAB er serviceret korrekt og er drift sikker.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os på telefon 4340 4141 for vejledning om hvilket serviceeftersyn, som matcher SAAB fabrikkens anbefalede forskrifter og bilens kørselsniveau.

I forbindelse med serviceeftersynet udfører vi kun reparationer, hvis vi har en aftale og kundeaccept på dette arbejde – og altid til en fast og konkurrencedygtig pris. Vi er et værksted som du gerne skulle benytte igen og igen.

I vores kunde område, er det muligt for dig at vente imens vi ordner din bil. Her tilbyder vi friskbrygget kaffe, the eller sodavand som du kan nyde samtidig med du læser de nyeste informationer fra bil, ser TV eller er koblet på vores trådløse netværk.

Når din SAAB er på vores værksted. Behandler vi den som den bør og skal. Vi har arbejdet med SAAB siden 1986 og er løbende blevet uddannet på alle modeller. Hele værkstedet og alt vores udstyr holdes altid rent og opdateret.

Vores målsætning er at servicere din bil på den bedste og mest professionelle måde. Det eneste der har værdi for os, er at du som kunde er mere end tilfreds, med alt som du oplever hos os.

Få en hurtig tid til din bil:

Brug vores online booking eller ring til os på 4340 4141

Tlf. 4340 4141

Søndre Ringvej 39

2605 Brøndby

Åbningstider

Mandag 07:30 - 17:00

Tirsdag 07:30 - 17:00

Onsdag 07:30 - 17:00

Torsdag 07:30 - 17:00

Fredag 07:30 - 15:30

Lørdag Lukket

Søndag Lukket