Volvo original service

 

Vi håber du stadig er glad for din volvo og passer godt på den. Selvom din volvo ikke er helt ny, er det stadigt vigtigt, at den får originalt service på dit autoriserede volvo værksted.

 

Vi kan tilbyde dig den unikke kombination af originale Volvo-reservedele og specialuddannede Volvo-teknikere. Derved sikrer du, at din Volvo vedbliver at være 100% Volvo.

Pris inkl. arbejdsløn, reservedele og moms: kr. 2.495,-

Vores grundige eftersyn til ældre Volvo-modeller indbefatter udskiftning af motorolie og oliefilter samt en grundig sikkerhedskontrol, hvor der ikke bliver gået på kompromis med Volvo’s høje kvalitetsstandarder. Vi kontrollerer og justerer (hvis muligt) følgende:

  • Olie og væsker
  • Softwareopdatering med service 2,0 (Se Volvo Assistance)
  • Bremseslanger og -rør 
  • Kobling og gearkasse 
  • Bagtøj, drivaksler og styretøj
  • Forhjulsophæng og bagvognsophæng 
  • Udstødning, støddæmpere og drivremme

 

Serviceeftersynet er med stempel i servicebogen og 12 måneders Volvo Assistance. 

(Se Volvo Assistance)

Foruden Volvo original service tilbyder vi en række naturlige tilvalg til en fast pris, som sikrer dig mod overraskelser. Kontakt os for at høre mere om Volvo Nice Price samt de faste priser til andre services, som vi kan tilbyde dig og din Volvo.

I vores kunde område, er det muligt for dig at vente imens vi ordner din bil. Her tilbyder vi friskbrygget kaffe, the eller sodavand som du kan nyde samtidig med du læser de nyeste informationer fra bil, ser TV eller er koblet på vores trådløse netværk..

 

Har du behov for et ene-kontor imens du venter, så sig endelig til.

Vores målsætning er at servicere din bil på den bedste og mest professionelle måde. Det eneste der har værdi for os, er at du som kunde er yderst tilfreds, med alt som du oplever hos os.

Få en hurtig tid til din bil:

Brug vores online booking eller ring til os på 4340 4141

Tlf. 4340 4141

Søndre Ringvej 39

2605 Brøndby

Åbningstider

Mandag 07:30 - 17:00

Tirsdag 07:30 - 17:00

Onsdag 07:30 - 17:00

Torsdag 07:30 - 17:00

Fredag 07:30 - 15:30

Lørdag Lukket

Søndag Lukket